Presentació

La llar d’infants Petit Laia és un centre privat de primer cicle d’educació infantil autoritzat pel Departament d’educació de la Generalitat de Catalunya amb Codi: 08049890. El centre es troba ubicat al barri de Sant Andreu de Barcelona. L’equip directiu del centre, té una llarga experiència dins l’àmbit educatiu amb infants de 0 a 3 anys. I ofereix la continuïtat a les etapes de segon cicle d’educació infantil i educació primària a l’escola Laia.

La nostra activitat té una finalitat merament educativa i a més, és un servei a les famílies que necessiten la implicació i assessorament dels professionals que han d’atendre als seus fills.

La primera infància és una etapa evolutiva de grans canvis on els infants passen de la dependència total de l’adult a desenvolupar al màxim les seves capacitats. Donat la gran evolució pròpia d’aquesta etapa treballem per afavorir el desenvolupament motor, cognitiu, lingüístic i emocional de tots ells proporcionant-los els estímuls necessaris per fer-ho; i al mateix temps per a que s’assoleixin els hàbits d’autonomia i higiene corresponents a la seva edat.

 img-20160922-wa0012 img_20161007_104214 img_6043

error: Contingut Protegit!