Presentaci贸

La llar d鈥檌nfants Petit Laia 茅s un centre privat de primer cicle d’educaci贸 infantil autoritzat pel Departament d’educaci贸 de la Generalitat de Catalunya amb Codi: 08049890. El centre es troba ubicat al barri de Sant Andreu de Barcelona. L’equip directiu del centre, t茅 una llarga experi猫ncia dins l’脿mbit educatiu amb infants de 0 a 3 anys. I ofereix la continu茂tat a les etapes de segon cicle d鈥檈ducaci贸 infantil i educaci贸 prim脿ria a l鈥檈scola Laia.

La nostra activitat t茅 una finalitat merament educativa i a m茅s, 茅s un servei a les fam铆lies que necessiten la implicaci贸 i assessorament dels professionals que han d鈥檃tendre als seus fills.

La primera inf脿ncia 茅s una etapa evolutiva de grans canvis on els infants passen de la depend猫ncia total de l’adult a desenvolupar al m脿xim les seves capacitats. Donat la gran evoluci贸 pr貌pia d’aquesta etapa treballem per afavorir el desenvolupament motor, cognitiu, ling眉铆stic i emocional de tots ells proporcionant-los els est铆muls necessaris per fer-ho; i al mateix temps per a que s鈥檃ssoleixin els h脿bits d’autonomia i higiene corresponents a la seva edat.

img-20160922-wa0012img_20161007_104214img_6043

error: Contingut Protegit!